Salutări, oameni buni! Restaurantul Casa del Sole vă invită să sărbătoriți Ziua Internațională a Femeii cu un meniu special pregătit cu grijă și pasiune de echipa noastră de bucătari talentați.

1. Varianta “Dolcezza” – Pentru 99 lei/persoană, savurați un antreu delicios de halloumi la grătar cu ridichi și dulceață de smochine, urmat de un fel principal de piept de pui cu piure de cartofi, ciuperci de pădure și sos de hribi. Pentru desert, vă vom servi un souffle a la semoule cu dulceață de fructe de pădure.

2. Varianta “Eleganza” – Pentru o experiență culinară sofisticată, optați pentru varianta 2 la prețul de 119 lei/persoană. Antreul constă într-un mix delicios de prună deshidratată învelită în pancetta cu parmesan crocant și sfeclă marinată. Felul principal este un sea bass cu piure de țelină, chipsuri de cartofi și sos de spanac, iar desertul constă în foi crocante cu cremă de blue cheese și sos caramel.

3. Varianta “Raffinato” – Pentru o opțiune rafinată, încercați varianta 3 la prețul de 129 lei/persoană. Meniul începe cu o supă cremă de dovleac cu spumă de brânză, urmată de un fel principal de piept de rață cu piure de cartofi cu mascarpone și sos de portocale. Pentru desert, vă vom servi un crème brulee clasic.

4. Varianta “Lusso” – Pentru o experiență culinară de neuitat, alegeți varianta 4 la prețul de 139 lei/persoană. Meniul începe cu un antreu de ricotta afumată cu roșii colorate, pepene și crumble de nuci. Felul principal este un beef steak cu foie gras și ciuperci Boletus, iar desertul constă într-un cheesecake cu oreo.

Rezervari: 0770 346 886
Inca nu ai facut rezervarea?
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Deci, ce mai așteptați? Rezervați-vă masa la Casa del Sole pentru a vă bucura de o experiență culinară unică și de neuitat.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm cu un pahar de prosecco și să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Femeii!